קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] עוגיות חמאה דניות
    על ידי cuba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-08-2011, 18:42
  2. [מתכון] להכין עוגיות חמאה
    על ידי amitlogan בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-01-2011, 12:05
  3. [מתכון] עוגיות חמאה מסוכרים מותר כל מיני צורות
    על ידי usermanx בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-06-2010, 22:22
  4. [מתכון] עוגיות פקאן לבנות
    על ידי SpiderPig בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 22:26
  5. מתכון|עוגיות לינצר
    על ידי Death-Angel בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-08-2007, 19:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

עוגיות פקאן עם חמאה كعك بقان مع الزبدة

  1. #1
    משתמש מכור האוואטר של RomoR
    תאריך הצטרפות
    10/2012
    גיל
    29
    הודעות
    1,133
    לייקים
    107
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    אפשר לקבל סיסמא שעובדת
    מין: נקבה

    ברירת מחדל עוגיות פקאן עם חמאה كعك بقان مع الزبدة

    עוגיות פקאן עם חמאה

    كعك بقان مع الزبدة

    עוגיות פקאן אלה מלוות אותי מגיל 12. תמיד כשרציתי לשמח את אמא, הכנתי לה צנצנת מתוקה כזאת.

    המרכיבים לכ-40 עוגיות:
    4 כוסות קמח לבן רגיל (560 גרם)
    400 גרם חמאה רכה
    1 כוס סוכר חום (240 גרם)
    1 כפית מלח
    4 כפות תמצית וניל
    4 כוסות פקאן קצוץ (400 גרם)

    לציפוי:
    מעט אבקת סוכר לזריה


    (צילום: עודד מרום)

    אופן ההכנה:
    1. מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים, עד לקבלת בצק אחיד.
    2. יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ, מועכים עם האגודל ומניחים בתבנית במרחק שווה זה מזה.
    3. אופים כ-15-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
    4. זורים מעל אבקת סוכר.
    الكوكيز البقان مع زبدة
    كعك بقان مع الزبدة

    هذه الكعكات البقان رافقني من سن 12. كلما أردت أن يرجى أمي، أنا جعلت لها مثل جرة الحلو.

    يشكلون حوالي 40 الكوكيز:
    4 كوب طحين أبيض عادي (560 غرام)
    400 غ من الزبدة اللينة
    1 كوب سكر بني (240 غرام)
    1 ملعقة صغيرة من الملح
    4 ملاعق طعام من خلاصة الفانيلا
    4 أكواب البقان المفروم (400 غرام)

    تحتل المرتبة الاولى:
    رش السكر البودرة القليل



    (تصوير عوديد ماروم)

    إعداد:
    عاء المعالج مع خلاط مجداف جميع المكونات حتى العجين على نحو سلس.
    كرات نموذج التي يبلغ قطرها 3 سم، مع الضغط على الإبهام والمكان في مسافة متساوية عن بعضها البعض.
    أخبز لمدة حوالي 15-20 في فرن محمى على حرارة 180 درجة دقيقة.
    يرش السكر البودرة فوق.
    נערך לאחרונה על ידי RomoR; 16-06-2013 בשעה 14:17.


  2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect