צריך לעבוד לפי סרגל מאמצים אישי, ולא קבוצתי -_-
צריך לעבוד לפי סרגל מאמצים אישי, ולא קבוצתי -_-
|
|
אני בכושר קרבי של אחד מהיישוב בוגר שייטת ועוד אחד שעוזר לו יוצא 669.
אני בתול שפתים@?#@!#?@?$#??#$???%$%%% ממממ
לא חחח
אבל תסביר לי מזה הכושר הזה.. שמעתי על עמית לכושר ואלה אבל אני לא יודע מזה
לי יש עוד קצת זמן אבל אני לא ילך זה לדעתי מבזבז תזמן ובטירונות אני כבר יתחיל בטוב אני לא יצטרך כושר קרבי
בברכה,עמית.
מה אז מה חח ?!!?
הם יודעים הכי טוב איזה תנאים יהיו לך בצבא , בפעולות וכו'
מה אתה מזלזל , ברגע שמישו יוצא שייטת או מטכל יכול לעזור לך איך לשפר תחוסן המנטלי שלך שזה העיקר למי שרוצה להגיע ליחידות המובחרות
תבינו שבלי חוסן מנטלי בשמיים אין לך מה ללכת לגיבוש מטכל או משו בסגנון
הם עובדים איתך על תרגילי כושר , תוך כדי הרמת משקלים, ניווטים בשטח,
וככה מאמנים את החוסן המנטלי שלך שברגע שתגיע לגיבוש תדע בפני מה אתה עומד וכדי שתצליח
מה אתה רוצה שיבוא לך איזה יוצא תותחנים עם כל הכבוד להם זה הבדל שמיים וארץ מיוצא שייטת
אם אתה רוצה להיות בתותחנים אל תלך תתאמן בבית
זה ממש לא הולך ככה.
בכושר קרבי המאמן לא בא להטמיע בך את הערכים שיש בשייטת כדי לעשות מכולכם שייטים. הוא בא לאמן לפי תוכנית אימונים שהוא מקבל מגבוה.
התנסיתי עם סביבות ה4 מאמנים בכושר קרבי שונה..אף אחד מהם לא הזכיר את היחידה שלו, אולי רק כשהם סיפרו צחוקים מהשירות זה הכל.
חוסן מנטלי משתפר כשאתה לא עוצר בריצה, כשאתה ממשיך למרות שכואב, שאתה מסיים, כמובן שהמאמן עוזר אבל זה לא משנה אם הוא היה בתותחנים או בשייטת מטכל. אתה לומד ערכים כמובן, עזרה לחברים, לא לפרוש, אבל אתה לא לומד ערכים של השייטת שבזכותם יהיו לך את התכונות הנדרשות לשייט |:
היום באו אלינו כמה חננות מ"אחריי" פארשים אחושרמוטה לא נראה לי שווה ללכת.
www.aluf.net
אם אתם מחפשים משהו מקצועי ובטוח תבררו פרטים באתר.
אני למעלה משנה מתאמן באלו"פ ונהנה מכול רגע...לא נפצעתי פעם אחת והכול שם מאוד בטוח ומקצועי
וכולם אנשים איכותיים שם.
אז אתה מכיר ילדים מעפנים שמתפרקים כמו בנות.
אני כבר שנה שם ולא היו לי שברי מאמץ בכלל..
אז מה? אז זה אומר שהוא תותח.
הבוגר הזה ש-GuYB מדבר עליו מדריך גיבושים בשייטת, ואני שם איתך כסף שהאימונים שלו שונים מאימונים של מאמנים מאחריי..
אז חאלס שתוק לפני שאתה מדבר..