אם זה טיפשי וזה עובד, אז זה לא טיפשי.
זה מה שאני חושב על רוטינות. אבל זה עובד לך מעולה אז תמשיך עם זה.
וכל הכבוד, היית מעולה.
סטים כאלה זה אחלה בוסט לאגו. זה כייף לאללה![]()
אם זה טיפשי וזה עובד, אז זה לא טיפשי.
זה מה שאני חושב על רוטינות. אבל זה עובד לך מעולה אז תמשיך עם זה.
וכל הכבוד, היית מעולה.
סטים כאלה זה אחלה בוסט לאגו. זה כייף לאללה![]()
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
|
|
אני זוכר לפני שנה הייתי באילת בג'ויה, חחח אני וחבר מסתכלים על מישי כוסית רוקדת סקסי בטירוף ולידה חברה שמנה פתאום בא אחד מתחיל עם הבחורה השמנה ורוקד איתה והסקסית הזאת מסתכלת אומרת לו מה נראלך, ואז לאט לאט ראיתי הוא מדבר איתה, עושה לה איזה קסם ולוקח ממנה מספר ואני וחבר אומרים בןןן זוננה איך הוא עשה את זה חחחחחח אז כן, אוליי הקטע קצת נדוש אבל אני מאמין שאף אחד במועדון לא למד פיקאפ לכן אי אפשר להגיד עליו שהוא לא עשה נכון בשום אקט, כי בסופו של דבר זה עבד. המטרה מקדשת תאמצעים. גם אם אתה לא אתה, ואתה משתמש ברוטינות חרושות ואתה לא הולך על ישיר, אבל בכל זאת זה פועל למה לבקר אותו. לפי דעתי היה לך סט די קל ומגניב, יפה מאוד אחי וכדאי מאוד שתדבר איתה כי מיום חמישי עבר הרבה זמן
למה כל התסבוך הזה?
היית פשוט יכול לגשת אליהן, לבקש לשבת,
אם הצלחת לנשק אותה משמע אתה נראה מספיק טוב בשבילה,
הן היו מסכימות, היית מתיישב, ואז מבודד ואז מנשק.
למה לסבך ת'עניינים?
One Shot - One Kill