קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. עזרה | שומנים ופחמימות (14.5)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-05-2008, 13:26
  2. [מדריך ] הורדת שומנים ברגליים וביריכיים!
    על ידי eitanpp0 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-10-2007, 16:37
  3. איך שורפים שומנים ?
    על ידי Natty2k7 בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-08-2007, 16:16
  4. איזו פעילות אנאירובית טובה לשריפת שומנים?
    על ידי MeToRaF בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-08-2006, 03:19
  5. [שאלה]שומנים בגוף..ואימון אירובי..
    על ידי ZZohar בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 17:15
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

שאלות | שומנים וקליטת חלבונים שומנים ופחמימות

  1. #1

    No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    תאריך הצטרפות
    06/2008
    גיל
    28
    הודעות
    2,477
    לייקים
    5
    נקודות
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל שאלות | שומנים וקליטת חלבונים שומנים ופחמימות

    מוצר מסויים מספק 100 קלוריות (ק"ק) ל100 גרם
    כאשר אני קולט 100 גרם ממוצר זה, לא בהכרח ובלתי אפשרי שאני אקלוט 100 % מהקלוריות. האם ההשערה הזאת שלי נכונה ? ואם כן אז מדוע !

    אם במוצר זה אני קולט 4 גרם של פחמימות\שומנים\חלבונים אני לא קולט הכל לדיוק לא 100 %. האם ההשערה הזאת שלי נכונה ? ואם כן אז מדוע !

    לפי מה שהבנתי הפחמימות החלבונים והשומנים מתפרקים
    "הגוף שלנו 'שורף' את הקלוריות האלה דרך תהליכים מטבוליים, האנזימים מפרקים את הפחמימות לגלוקוז וסוגי סוכר אחרים, את השומן לגליצרול וחומצות שומן אחרות ואת את החלבונים לחומצות אמינו."

    מתרחש בתאים ? :
    אז המולקולות האלו בתגובה עם חמצן פולטות אנרגיה, שהיא בעצם הקלוריה ?
    מה עם החמצן אין לו קלוריה לתרום או שמה קורה לו ?

    אם כך השומנים על גופינו מגיעים לתאים, לקרומו ? ומגדילים את נפחו ? או שהם גם בין התאים ?
    האם השומנים (חומצות שומן וגליצרול) מועברים לתאים לתהליך הפיכה לאנרגיה כאשר אנו זקוקים להם או שהם עוד לא התפרקו והם שומנים בתאים ? - ורק כאשר אנו נזדקק לאנרגיה הגוף ייפרק אותם ואז הם יהפכו לאנרגיה ?

    אם אני אוכל מוצר שהשומנים בו הם 0, אני קולט רק חלבונים\פחמימות ואני לא משמין ?
    אני רק עולה במשקל הגוף שלי ?

    אשמח אם תסבירו לי סקרן נורא לדעת


    תודה
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 24-06-2008 בשעה 19:41.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2004
    הודעות
    18,100
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    מוצר מסויים מספק 100 קלוריות (ק"ק) ל100 גרם
    כאשר אני קולט 100 גרם ממוצר זה, לא בהכרח ובלתי אפשרי שאני אקלוט 100 % מהקלוריות. האם ההשערה הזאת שלי נכונה ? ואם כן אז מדוע !

    נכון אתה אף פעם לא תקלוט 100% מהקלוריות , אתה בעצם כמעט בחיים לא תדע כמה קלוריות נקלטו וכמה לא (אלא אם תיהיה מחובר למכשירי BMR וגם שם לא ממש תצליח ).

    אם במוצר זה אני קולט 4 גרם של פחמימות\שומנים\חלבונים אני לא קולט הכל לדיוק לא 100 %. האם ההשערה הזאת שלי נכונה ? ואם כן אז מדוע !

    4 קלוריות פר גרם מתייחסים רק לחלבון ופחממה(בנפרד) , השומן שווה ערך ל9 קלוריות פר 1 גרם.

    לפי מה שהבנתי הפחמימות החלבונים והשומנים מתפרקים
    "הגוף שלנו 'שורף' את הקלוריות האלה דרך תהליכים מטבוליים, האנזימים מפרקים את הפחמימות לגלוקוז וסוגי סוכר אחרים, את השומן לגליצרול וחומצות שומן אחרות ואת את החלבונים לחומצות אמינו."

    בעצם מה שקורה ששומן דורש הכי מעט אנרגיה להתפרק ובעצם נאגר בקלות במאגרי השומן שהם דיי אין סופיים בגופנו.
    החלבון בניגוד לו הוא הכי קשה לפירוק ולוקח הכי הרבה משאבים מהגוף שלנו לפרק גרם חלבון שנכנס אליך כי הוא צריך לפרק אותו לאינזמים(יש 3196 סה"כ מעודכן לשנת 92 מחקר אחרון) ששם גם כל התהליך של פירוק לחומצות אמינו וויטמנים ושאר הדברים קורים (קצת מסובך להעביר את זה בכתב על רגל אחת יש על זה הרצאות שלמות).
    פחממה היא באמצע כאשר תהליך אנרגטי לא קטן גם נדרש בשבילה כדי לאגור אותה לשומן והתהליך הכי ארוך עובר החלבון שבמקרים מאוד נדירים נאגר כשומן כי עד שהוא מגיע לשם הגוף משתמש בהמון אנרגיה וצריך כמויות מאוד גדולות של חלבון פר קילו משקל כדי לאגור אותם כשומן (כמובן במאזן קלורי חיובי).

    מתרחש בתאים ? :
    אז המולקולות האלו בתגובה עם חמצן פולטות אנרגיה, שהיא בעצם הקלוריה ?
    מה עם החמצן אין לו קלוריה לתרום או שמה קורה לו ?

    לא ממש הבנתי את השאלה , אבל ההגדרה של קלוריה הינה כמות החום הדרושה כדי להעלות טמפרטורה של גרם מים מ-14.5°C ל-15.5°C בלחץ של אטמוספירה אחת.
    אם אתה חושב על זה , לכל דבר יש בעצם קלוריות אבל לפעמים זה ממש שואף לאפס וזה פשוט לא נספר כי זה לא שווה ספירה.

    אם כך השומנים על גופינו מגיעים לתאים, לקרומו ? ומגדילים את נפחו ? או שהם גם בין התאים ?

    שומן נאגר בתאי שומן קיימים , אין אפשרות להוסיף תאי שומן חדשים רק ב3 מצבים :
    1. חומרים או תרופות (כגון סטרואידים)
    2. השמנה בגיל ההתבגרות
    3. השמנה מאוד קיצונית בכל גיל (הדגש הוא על מאוד)

    האם השומנים (חומצות שומן וגליצרול) מועברים לתאים לתהליך הפיכה לאנרגיה כאשר אנו זקוקים להם או שהם עוד לא התפרקו והם שומנים בתאים ? - ורק כאשר אנו נזדקק לאנרגיה הגוף ייפרק אותם ואז הם יהפכו לאנרגיה ?

    שומן הוא המקור האנרגטי העיקרי של הגוף במנוחה (כ70% מהאנרגיה שהגוף מקבל באה מתאי השומן וכ30% מהפחממות , במקרים קיצוניים כגון תזונה דלה מאוד בפחממות או דיאטה בעלת גירעון קלורי קיצוני מאוד החלבון נכנס לתפקיד המספק אנרגיה ופה גם מגיע תהליך פירוק השריר איפשהוא אך תזכור שהגוף נמצא בתהליכי פירוק ובנייה 24 שעות ביממה , חשוב הוא מאזן הסופי היומי כאשר האם תיהיה באנאבוליזם (גדילה) , קטבוליזם (פירוק) או לא לפה ולא לשם (הכוונה לשריר ).

    אם אני אוכל מוצר שהשומנים בו הם 0, אני קולט רק חלבונים\פחמימות ואני לא משמין ?
    אני רק עולה במשקל הגוף שלי ?

    עולים בשומן רק מערך קלורי , זה לא משנה כמה פחממות או חלבון תאכל וגם לא כמה שומן , ברגע שעברת למאזן קלורי חיובי אתה מעלה שומן , כמה? זו כבר שאלה של טווח זמן , הוצאות אנרגטיות של הגוף (הגוף לפעמים מבזבז את הקלוריות המיותרות ליצירת אנרגיה ובעצם סוג של פעולה תרמית) , אי אפשר לדעת אם וכמה תאכל מעל התחזוקה שם יהיה הגבול שלך ולא תעלה בשומן , אבל לרוב אתה תעלה אולי אפילו זה לא יהיה נראה לעין וזה ישאף לאפס , אבל קלוריות במאזן חיובי יומי (מכניס יותר ממה שאתה מוציא) מובילים בסופו של דבר לאגירת שומן (זה על קצה הקרחון זה לא תמיד מחייב שתעלה ב% השומן הכללי של הגוף ויש עוד אלף ואחד דברים הדברים שאני אומר לא מדוייקים יש יוצאי מין הכלל ועוד המון פרמטרים והורמונים אבל אני לא יכול לפרט על זה כי זה פשוט מאוד מאוד מאוד ארוך ומסובך).
    בכל מקרה אם אתה שורף ביום לדוגמא 2400 קלוריות וגביע דנונה 0% הינו 60 קלוריות אם תאכל מעל 40 גביעים ביום (ורק זה באותו היום) אתה תשמין בסופו של דבר (כי הערך הקלורי יעבור כבר את ה2400 , 40 כפול 60 = 2400 קלוריות).

    אשמח אם תסבירו לי סקרן נורא לדעת


    תודה
    אני יענה לך בצבע בציטוט שיהיה יותר נוח..

  4. #3

    No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    תאריך הצטרפות
    06/2008
    גיל
    28
    הודעות
    2,477
    לייקים
    5
    נקודות
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה, אתה לא מאמין כמה שאני מעריך את זה מאוד עזר לי ועשה לי סדר בראש
    עכשיו הבנתי שגם הפחמימות והחלבון בעצם משחקים כשומן רק שהשומן בצורה ישירה יותר
    אז החלבון אחראי על השריר וכאשר אין לנו אנרגיה מספקת הגוף משתמש בו לספק אנרגיה וכך השרירים מאבדים תשומת לב במובן מסויים
    אבל הם עדיין גודלים גם כאשר מקבלים מעט צומת לב לא ?
    או שללא התזונה אי אפשר לגדול ?

  5. #4

    No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    תאריך הצטרפות
    06/2008
    גיל
    28
    הודעות
    2,477
    לייקים
    5
    נקודות
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ווואי בונא זה סיבוך ענקי, אורגיה אחת מפלצתית של מידע

  6. #5
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2004
    הודעות
    18,100
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    תודה רבה, אתה לא מאמין כמה שאני מעריך את זה מאוד עזר לי ועשה לי סדר בראש
    עכשיו הבנתי שגם הפחמימות והחלבון בעצם משחקים כשומן רק שהשומן בצורה ישירה יותר
    אז החלבון אחראי על השריר וכאשר אין לנו אנרגיה מספקת הגוף משתמש בו לספק אנרגיה וכך השרירים מאבדים תשומת לב במובן מסויים
    אבל הם עדיין גודלים גם כאשר מקבלים מעט צומת לב לא ?
    או שללא התזונה אי אפשר לגדול ?
    השריר נבנה בכמה מצבים :
    1. מאזן קלורי חיובי (עם מספיק חלבון)
    2. כאשר מתאמן חדש (פעם ראשונה בחדר כושר אפשר לומר כמה שבועות ראשונים זה תקף עליו)
    3. כאשר מתאמן מאוד שמן
    4. גנטיקה
    5. חומרים אנאבולים (סטרואידים)

    בהנחה ואתה לא מביא גירוי לשרירים (לפחות פעמיים בשבוע ) הגוף יתחיל לקחת אנרגיה מהשריר (במאזן קלורי שלילי זה יקרה פשוט יותר מהר) כי שריר דורש אנרגיה והגוף יבין שהשריר שבנית הוא מיותר לגוף כי הוא לא עושה בעצם כלום אז הגיע הזמן להפוך אותו לאנרגיה לגוף (כמובן שהתהליך יחסית ארוך ויכול לקחת גם כמה חודשים טובים).
    כמובן שלכל בן אדם יש משהו שנקרא SETPOINT שיכול גם להשתנות במהלך חייו (גיל ההתבגרות ועוד כמה) שזה נושא בפני עצמו אבל משם הוא לא יצליח להוריד יותר שומן או שיהיה לו ממש קשה כנ"ל לגבי שריר , תקח את המושג כחלק מה - "גנטיקה"

  7. #6

    No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    תאריך הצטרפות
    06/2008
    גיל
    28
    הודעות
    2,477
    לייקים
    5
    נקודות
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה משה הבנתי, אמורים לשמור על אימונים קבועים ולהראות להגוף שהשריר פעיל ואנו זקוקים לו
    ולשמור על מאזן קלורי חיובי !
    כי במאזן שלילי התהליך של איבוד אנרגיה מהשריר הוא מהיר יותר - בקשר לזה .. אם אני אתאמן באינטנסיביות רבה יותר השריר ייקבל יותר תשומת לב והגוף ייקח ממנו פחות אנרגיה או שזה לא מומלץ ועדיף לשמור על מאזן קלורי חיובי ?
    התוצאה של שיפור שריר ללא אירובי, ללא הגעה למאזן קלורי שלילי עדיפה מאשר בלי אירובי עם מאזן קלורי חיובי ?
    זאת אומרת שאם אני רוצה לעשות אירובי וגם לעבוד במכון כושר בצורה רצינית אני צריך לקלוט הרבה מאוד קלוריות כדי שהמאזן הקלורי שלי יישאר חיובי ?
    אני שמח אם הבנתי

    תודה רבה רבה שוב פעם

  8. #7
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2004
    הודעות
    18,100
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    תודה רבה משה הבנתי, אמורים לשמור על אימונים קבועים ולהראות להגוף שהשריר פעיל ואנו זקוקים לו
    ולשמור על מאזן קלורי חיובי !
    כי במאזן שלילי התהליך של איבוד אנרגיה מהשריר הוא מהיר יותר
    במידה ואתה לא מתאמן אז כן , במידה ואתה מביא גירוי לשריר לא בהכרח

    - בקשר לזה .. אם אני אתאמן באינטנסיביות רבה יותר השריר ייקבל יותר תשומת לב והגוף ייקח ממנו פחות אנרגיה או שזה לא מומלץ ועדיף לשמור על מאזן קלורי חיובי ?
    התאוששות זה בין הפרמטרים הכי חשובים , ואם תתאמן ברמות מוגזמות ולא תביא לשריר להתאושש הוא לא יגדל ואף יכול להתפרק (לדוגמא אימון משקולות של שעתיים לבן אדם טבעי ללא חומרים).

    התוצאה של שיפור שריר ללא אירובי, ללא הגעה למאזן קלורי שלילי עדיפה מאשר בלי אירובי עם מאזן קלורי חיובי ?
    לא הבנתי את ההקשר של האירובי ל"שיפור השריר" (העלאה במסה התכוונת) , אין קשר בין השניים , העלאת מסת שריר תתבצע אך ורק על ידי אימוני התנגדות (במקרה שלנו משקולות).
    אירובי מומלץ לעשות בכל תקופה , כאשר בחיטוב הוא עוזר לך להגיע לגירעון קלורי גדול יותר ובעצם לאכול יותר (אם הגירעון הקלורי יהיה גדול מידי אתה תאבד שריר אז צריך לחשב את העניין יש הכל בנעוצים).
    ובמסה אירובי עוזר בעיקר על דילול המלחים ובינהם הנתרן שצובר נוזלים ובעצם יוצר סוג של אשליה שעלית ב "שומן" אבל בעצם לא אך עדיין זה לא מחמיא במיוחד. כמובן שבשני המקרים אירובי הוא תמיד בריא , מפתח סיבולת לב ריאה , יכול לעזור באיבוד שומן עיקש , מגדיל מאגרי גליקוגן באיזשהיא צורה ומידה וכו'.

    זאת אומרת שאם אני רוצה לעשות אירובי וגם לעבוד במכון כושר בצורה רצינית אני צריך לקלוט הרבה מאוד קלוריות כדי שהמאזן הקלורי שלי יישאר חיובי ?
    לא הייתי אומר הרבה מאוד , הייתי רק אומר שצריך להשלים את הקלוריות ששרפת כן , אני לא ממליץ להגזים עם האירובי במסה סה"כ זה דופק שוב את ההתאוששות , אין צורך לרוץ אחרי כל אימון שעה לדוגמא , מספיק לעשות 20 דקות בעצימות בינונית 4 פעמים בשבוע או משהו בסיגנון , בערך 100 דקות בשבוע אירובי במסה זה על גבול הסביר.
    אני שמח אם הבנתי

    תודה רבה רבה שוב פעם
    תשובות באדום

  9. #8

    No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    תאריך הצטרפות
    06/2008
    גיל
    28
    הודעות
    2,477
    לייקים
    5
    נקודות
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    תשובות באדום
    משה המלך
    אני פשוט לא קראתי עוד על החיטוב ... אני בקרוב אקרא
    שוב תודה רבה

  10. #9
    משתמש משקיע
    תאריך הצטרפות
    03/2004
    גיל
    29
    הודעות
    4,538
    לייקים
    6
    נקודות
    69

    ברירת מחדל

    מספר תיקונים קלים לתגובה הראשונה:
    שומן דוקא דורש יחסית הרבה אנרגיה כדי לפרק אותו ולהפיק אותו אנרגיה אבל מבחינת שריפת קלוריות האנרגיה הזו זניחה. העובדה הזו יכולה להפריע לך בפעילות אירובית כשאתה הגעת למצב שבו ירדה לך רמת הסוכרים בדם והגוף מתחיל לפרק שומן טמפרטורת הגוף תעלה כתוצאה מפירוק השומן ויהיה לך קשה יותר.

    חלבון לא מתפרק לאנזימים!!! אנזימים הם למעשה ה"פועלים" בגוף שלנו והם אחראים על מרבית תהליכי הבנייה והפירוק. האנזימים הם מולקולות מאד גדולות הבנויות מחלבון אחד או יותר.

    אז למה חלבונים כן מתפרקים? אבני הבניים מהם מורכבים החלבונים (הרבה הרבה הרבה יותר מ6000 קיימים וגוף ובטבע בכלל) הן חומצות האמינו. ישנם 20 חומצות אמינו. כשאתה אוכל חלבונים הם מתפרקים במערכת העיכול שלך לחומצות אמינו ואלו מגיעות לתאים דרך מערכת הדם. בתאים מתבצעת בניית החלבונים בהתאם לדרישות התא.

    תשובה לשאלה: "מה עם החמצן אין לו קלוריה לתרום או שמה קורה לו ?"
    כאשר אתה מפיק אנרגיה בתאים (בכל תא ותא בגוף) נוצרים בסוף התהליך תוצרי לוואי - מולקולות מימן H חופשיות. המולקולות האלו רוצות לקשור את עצמן למשהו ולכן הן גם מאד רעילות. החמצן שאתה נושם נקשר למולקולות המימנים הללו והופך למים שנשארים אצלך בתאים. מים רגילים לחלוטין. בכלל זה ככל שאתה מפיק יותר אנרגיה אתה צריך יותר חמצן.




  11. #10
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2004
    הודעות
    18,100
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    מספר תיקונים קלים לתגובה הראשונה:
    שומן דוקא דורש יחסית הרבה אנרגיה כדי לפרק אותו ולהפיק אותו אנרגיה אבל מבחינת שריפת קלוריות האנרגיה הזו זניחה.
    אמרתי לעומת פחממה וחלבון הוא דורש הכי מעט.
    גם מבחינת סיפוק האנרגיה , כאשר הגוף מפרק שומן יש לו 7000 קלוריות לקילו לספק לגוף , כאשר שריר מתפרק הוא מספק רק 1200 קלוריות לקילו.
    כאשר לעלות במסת שריר צריך בין 3000 ל5000 קלוריות , אז תבין כמה קלוריות מתבזבזות באמצע כאשר הגוף מפרק שריר למטרת אנרגיה
    .

    העובדה הזו יכולה להפריע לך בפעילות אירובית כשאתה הגעת למצב שבו ירדה לך רמת הסוכרים בדם והגוף מתחיל לפרק שומן טמפרטורת הגוף תעלה כתוצאה מפירוק השומן ויהיה לך קשה יותר.
    הירידה ברמת הגלוקוז בדם היא לא זו שתשפיע על שריפת השומן אלא מאגרי הגליקוגן בשריר , גם חלבון נהפך לגלוקוזה בדם (גלוקונאוגנזה).
    טמפרטורת הגוף לא עולה בגלל פירוק השומן אלא בגלל פעימות הלב ושינויים בלחצי דם.(לכן גם מזיעים והגוף מקרר את עצמו על ידי כך)


    חלבון לא מתפרק לאנזימים!!! אנזימים הם למעשה ה"פועלים" בגוף שלנו והם אחראים על מרבית תהליכי הבנייה והפירוק. האנזימים הם מולקולות מאד גדולות הבנויות מחלבון אחד או יותר.
    הכוונה הייתה שכל מזון שאתה תכניס לגוף שלך מפורק על ידיד אינזימים , הפירוק כמובן של החלבון יומר לחומצות אמינו ובמקרה של קטוזיס יומר גם לגלוקוזה וכו'.

    אז למה חלבונים כן מתפרקים? אבני הבניים מהם מורכבים החלבונים (הרבה הרבה הרבה יותר מ6000 קיימים וגוף ובטבע בכלל) הן חומצות האמינו. ישנם 20 חומצות אמינו.
    את האמת חלק מהספרות הרפואית טוענת שיש 22 אבל נהוג להתייחס לזה כ-20.
    כשאתה אוכל חלבונים הם מתפרקים במערכת העיכול שלך לחומצות אמינו ואלו מגיעות לתאים דרך מערכת הדם. בתאים מתבצעת בניית החלבונים בהתאם לדרישות התא.
    זה לא מדוייק זה עובד ככה :
    פה - קיבה - מעי - דם - תאים - פירוק בכבד - שתן ואנרגיה

    תשובה לשאלה: "מה עם החמצן אין לו קלוריה לתרום או שמה קורה לו ?"
    כאשר אתה מפיק אנרגיה בתאים (בכל תא ותא בגוף) נוצרים בסוף התהליך תוצרי לוואי - מולקולות מימן H חופשיות. המולקולות האלו רוצות לקשור את עצמן למשהו ולכן הן גם מאד רעילות. החמצן שאתה נושם נקשר למולקולות המימנים הללו והופך למים שנשארים אצלך בתאים. מים רגילים לחלוטין. בכלל זה ככל שאתה מפיק יותר אנרגיה אתה צריך יותר חמצן.

  12. #11

    No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    תאריך הצטרפות
    06/2008
    גיל
    28
    הודעות
    2,477
    לייקים
    5
    נקודות
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    בסוף אני אהיה פרופסור וווואוווו כבוד תודה רבההההה

  13. #12
    משתמש משקיע
    תאריך הצטרפות
    03/2004
    גיל
    29
    הודעות
    4,538
    לייקים
    6
    נקודות
    69

    ברירת מחדל

    אנחנו לא ממש סותרים אחד את השני.
    בקשר לשריפת שומן: החום הוא תוצר לוואי של הפקת אנרגיה, כמו כשאתה שורף דלק נפלט חום.
    שאתה שורף 10 קלוריות של גלוקוז נפלט X חום
    כשאתה שורף 10 קלוריות של שומן נפלט X2 חום (אני לא יודע בדיוק מה היחס)

    אם הגוף שלך מפרק שומנים הוא מפיק יותר חום




  14. #13

    No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    תאריך הצטרפות
    06/2008
    גיל
    28
    הודעות
    2,477
    לייקים
    5
    נקודות
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    אנחנו לא ממש סותרים אחד את השני.
    בקשר לשריפת שומן: החום הוא תוצר לוואי של הפקת אנרגיה, כמו כשאתה שורף דלק נפלט חום.
    שאתה שורף 10 קלוריות של גלוקוז נפלט X חום
    כשאתה שורף 10 קלוריות של שומן נפלט X2 חום (אני לא יודע בדיוק מה היחס)

    אם הגוף שלך מפרק שומנים הוא מפיק יותר חום
    אני מבין .. אבל המטרה פה היא לא לבלבל אותי
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 27-06-2008 בשעה 12:46.

נושא נעול


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 1,780,645 | הודעות: 7,478,115 | משתמשים: 315,626 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect