המושבעים יוצאים ליום כיף ומוצאים את עצמם רכובים על גבם של פילים איימתניים. וגם: רגע לפני מועצת השבט משה, מתלבט איזה שאלה עליו להפנות לחבריו: "אני יכול לשאול את שגב אם הוא שותף להרגשה שהמעשה הנורא שלי, בעצם הוביל את שנינו למשהו טוב". צפו בפרק ה- 51 של סדרת "וילת הסלבס", כל יום פרק חדש בלעדי בנענע 10

המושבעים מתעוררים לעוד בוקר בוילת הסלבס ויוצאים ליום כיף בחוות הפילים הסמוכה. הם צופים בפילים משחקים כדורגל, כדורסל וכן יוצאים לסיבוב הכרות באזור כשהם רכובים על פילים. יש מי שחושש מהחוויה: "אני לא יכול להיות יותר על הפיל הזה" אומר אושרי בפרצוף מבועת ויש מי שנהנה: "איזה כיף להצטופף איתכם על אותו פיל" אומרת יוליה.לאחר יום של בילוי משותף מגיעה שעתה של מועצת השבט אליה מגיעים המודחים כמושבעים. משה, המודח האחרון מהמשחק, מבקש לפנות במועצה בשאלה לבוקי ולאשר איתו את אקט גניבת הפסלון. חבריו המושבעים, שלא נדרשים לאישור על כך שבוקי אכן גנב את הפסלון, פורצים בצחוק, למשמע השאלה, נדהמים מהתמימות הכל כך אופיינית של פרסטר ומציעים לו להפנות שאלה אחרת, לחברו איתי שגב. "אני יכול להגיד לו שאני מרגיש שכל המעשה הנורא הזה (ניסיונו של פרסטר,להדיח את שגב במועצת השבט) בעצם הוביל אותו וגם אותי, למשהו מאוד טוב ולשאול אותו אם הוא גם שותף למחשבה הזאת ואם זה גורם לו לסלוח לי". אושרי לא יכול להתאפק ואומר: "האמת היא שאותנו יותר יעניין לדעת אם ענת ביקשה מבוקי לגנוב את הפסלון או לא" ונטלי מוסיפה: "ואז אני אדע גם אם לאורך כל הדרך היא התכוונה לזה שהיא אמרה שהיא לא רוצה להגיע עם תורג'י לגמר".

http://survivor.nana10.co.il/Article...sid=276&pid=48

תהנו .