תורג'מן פורק את זעמו על קיר השורדים, מביט לאחור ולא מצטער על שום מהלך או על דברים שאמר במהלך המשחק. "כל הדברים שאמרתי נכונים רק שלפעמים צעקתי אותם או אמרתי אותם בחוסר סבלנות". צפו בפרק ה- 54 של סדרת "וילת הסלבס", כל יום פרק חדש בלעדי בנענע 10

איתי תורג'מן נעמד מול "קיר השורדים", מעיף מבט בהקדשות שכתבו חבריו המושבעים ויוצא לחיסול חשבונות משל עצמו. על בוקי הוא מבקש שלא להתעכב או להרבות במילים ורק כותב "גנב", משה זוכה לכינוי "מלאך" ומהראל מויאל הוא מבקש סליחה: "אני חושב שיכולתי למצוא יותר מקום בלב לסלוח לו". את ה"רומן" עם עזאם עזאם הוא מתקשה לשכוח, ולא מוכן לסלוח לו על העלבונות ועל כך שפגע בו לאורך המשחק בנושאים אישיים מחייו הפרטיים: "אישי, זה הכי לא, אחי". ומה יאמר על אנה אהובתו? "היא הפכה לי את המשחק להרבה יותר קל ושמח. החיבוק שלה היה בשבילי אור גדול".לאחר סיור בבית, פריקת המזוודה האישית והשתטות אינסופית עם חברו הטוב אושרי כהן נכנס סוף סוף איתי תורג'מן למקלחת ראשונה מזה זמן רב. "כשאתה על האי אין לך כל כך חוש ריח. אתה לא מריח וממילא כולם באותה רמת סירחון" האו אומר. בעודו מקרצף את גופו בהנאה הוא מתוודה כי בבית הוא מתקלח לפחות פעמיים ביום ושעם צחצוח שיניים יש לו סריטה של ממש "אני מצחצח שיניים 6-8 פעמים ביום".

http://survivor.nana10.co.il/Article...sid=276&pid=48

תהנו .